Котяться хвилi

Катерина Жебровська
Чоловіча хорова капела ім.Л.Ревуцького,
«Вечір Українського Романсу на Біс»,
Шоколадний будиночок, Київ


Котяться хвилі…
Вітер гуде…
Змахують крила…
Дощик іде…
Стеляться трави…
Грім витина…
Бавляться хмари…
Мріє Душа…

Зіронька світить…
Човен пливе…
Тихнуть молитви…
Доля веде…
Нічка шепоче…
Гори мовчать…
Річка хлюпоче…
Мріє Душа…

Сонце сміється…
Небо бринить…
Сіється зЕрня…
Думка летить…
Голос возносить…
Вабить краса…
Серденько просить…
Мріє Душа…

26.10.2016