Вiтер збираe силу

Катерина Жебровська
Вітер збирає силу,
Кидає силу в простір,
Крає буденність сіру,
Сміхом застигле трощить…

Вітер збирає силу,
Всю, що не є, докупи,
Силу вливає в жили,
Світ навсебіч голубить…

Вітер збирає силу,
Певно, що вітер знає –
В Небі розкриті крила
Тільки Любов тримає…

27.10.2016