Ось така пора красива

Лидия Елена
Наче спалах по долині
Вогняні стоять калини.
Листя червоніє від китиць
Сонце усміхається до них

Любо й мило на душі
І співає вітер красоті.
Тихо слухала трава,
Квіти всюди і бджола

Нам  дарує осінь золота
Цей дарунок на калині,
Що ми бачимо  в долині
В стиглій ягоді донині

Ще й і листя малювала,
Фарби кращі підбирала.
Фруктів, овочів доволі
Ми зібрали різнокольорові

Ось така пора красива,
Осінь щедра і вродлива.
Землю променем обняла
І малюнок свій намалювала