Опомнитесь...

Валентина Брижашова
Схаменіться,люди добрі,
Скільки вас благати!
Маєте по три Машини,
По чотири хати.
Маєте дома в канарах,
Пансіони в Соч1.
Доглядать,ото багатство,
Вистачить вам мочі?
Требаж його доглядати,
Щоб бодай не вкрали.
Кращєб ви усі згадали
Нашо вас вибирали.
За народ шоб ви стояли,
Шоб жилось нам кращє,
Шоб хоть хліба наїдались,
Якшо буде защьо.
До крамниць,як до музею,
Будемо ходити,
Антікварні,вже продукти,
Нізашо  купити.
Схаменітся,люди добрі.
Бо життя коротке,
У гробах торбин не має,
Всі перед БОГОМ кроткі.
Поспускайтеся на землю,
Ходіть по дорогах,
Бо на них простолюдини,
Геть,ломають ноги.
Електрични,всі опори
Втомились стояти,
Дуже просять руководсво,
Їх позаміняти.
Схаменіться,вас благаем,
Нашо то багатство,
Якшо треба із-за нього
За паркан ховатися.

    2011рік.