***

Оксана Малиновская 2
В твоє душевне вкутавшись тепло,
Живу на цьому світі.
Бо ти -натхнення джерело,
Промінчик літа...

Ти - теплий-теплий, як весна,
Ти - щирий, наче осінь...
Душа у тебе - осяйна,
Як чисті, ранні роси.