Diwali Зорi, мов свiчки

Катерина Жебровська
Diwali – фестиваль Світла, вогню на честь
перемоги Світла над темрявою,
святкується в Індії, початок Нового року

Diwali… Зорі, мов свічки,
Малюють долі в темнім Небі…
Дороги щедрої Землі
Ведуть від себе і до себе…

Diwali… Світло струменить
З Душі у Всесвіт промінцями…
Любов, проявлена як мить,
У вічнім множиться дивами…

Diwali… Сила чистоти –
У відповідності глибинам…
Яскраві істини Землі
Досяжні відчуттям людини…

Diwali… Сходження в Любов
Крізь усвідомлене звучання…
В Душі горить життя вогонь…
Любов освячує єднання…

01.11.2016