Э. Дикинсон. 1163. God made no act without a cause

Ольга Денисова 2
1163

Нет дел у Бога без причин
И сердца – без заданья,
Мы в наших выводах спешим,
Условий всех не зная.
3.11.2016






1163

God made no act without a cause,
Nor heart without an aim,
Our inference is premature,
Our premises to blame.