На перонi

Анатолий Павленко
Непросто  було  відпустить  її  руки…
Просив  про  одне  лиш  в  хвилини  розлуки:

Дзвони,  коли  в  цім  ти  відчуєш  потребу –
Заради  дзвінка  це  робити  не  треба.

По  подиху  в  слухальці,  знай,  зрозумію,
Наскільки  в  той  час  буду  треба  тобі  я.

Вгамую  ж  свої  почуття  я  чи  ні –
Відомо  це  буде,  хіба  що,  мені.

---