про книгу таемничий незнайомець

Дмитрий Сергеевич 44
-Хто ти? Зопитали ми у него,
-Ангел, вiдповiв у спокiйно нам,
Читав думки, розповiдав про себе,
Казав вiдверто, що так люить сильно нас,
Показував нам трюки,
Казав, житя не мае сенсу,
Казав що вбити, це не е грiх,
I бачели ми не цiкавлять его люди,
Вiн сам безсмертний, а хто мы?
Вiн впевнев що житя не варте
Нiчого, навiть i душi,
Немае Бога, Нема сенсу,
Нема нiчего лишь думки,
Ми вiрили, а що ж робити,
Пiдвласни люди сатанi.