Жемчужина 45

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 45

Нечестивых людей обходи стороной,
И не будь простодушен с врагами.
Они имя твоё очернят клеветой,
Цвет души изомнут сапогами.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 45

Нечестивих людей на впускай у свій дім,
І обачливий будь з ворогами.
Бо вони обіллють тебе брудом своїм,
Цвіт душі розтолочать ногами.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА