Тихо-тихо на Землю спадаю

Катерина Жебровська
Тихо-тихо на Землю спадаю…
Листям жовтим, червоним, рудим
Візерунки буття викладаю…
Насолоджуюсь прядивом змін…

Тихо-тихо земне залишаю…
Визволяюсь з полону думок…
У безмежність шляхи відкриваю…
Наближаюсь до теми зірок…

Тихо-тихо в дощах розчиняюсь…
Вознесіння загорнуте в тлін…
Листопадом п’янким відбуваюсь…
Піднімаюсь за хмари, у синь…

Тихо-тихо на Землю спадаю…
Вітер бавиться з тілом моїм…
Все, що є, що було, відчуваю
Як Любов крізь кружляння листків…

03.11.2016