жито - в хлiб

Иван Славко
Як збираєш докупи - не знайдеш середину
поля поле поло  - половинка мені
Яче сокіл згори
на незбиране жито
на сорочку ушиту в ріллі
там йдемо, куди князь, місяченьковий захід
тпру-воли, розргортайся на схід!
тілько з крицею шабель, іскрицею шабель
жито - в хліб, жати - в хліб