Моя бабуся дуже любить... укр

Валентина Брижашова
Моя бабуся дуже любить квіти.
Їх ніде їй уже садити,
Вона їх все таки купує,
На них і грошей не жалкує.
У неї є: жоржини,астри,
Ромашки білі,рози красні,
І чорнобривці є В дворі.
Газон,шоб бігать дітворі.
Альпійська горка,кани всякі.
Декоротивні ростуть злаки.
Щє водойом хоче зробити,
І гарних рибок запустити.
Німфеї в воду посадити,
Якісь рабатки спорудити.
Повикидать з двору сміття.
Чі хвате їй на то життя?

                2007рік.