Дающий

Александр Линник
Хто  як  хоче  назива  його,
Я  завжди  його зову  - Дающим.
Він  дає  і  Світло і  тепло
В різних  іпостасях  він  цілющий. 

Він  дає  мені цю змогу  щось  створить,
Бо  Він  сам  створив  цей  світ  цікавий,
Я  беру і  віддаю  щомить,
Радість! що дає завжди яскравий....