так невагомо

Nixy
так невагомо, як немов би
ти здав усі свої бажання
і щось умовно невимовне
тепер мерцем тебе вважає
ти зачиняешься у скрині,
ти зачиняешься у скроні
ніщо тепер на тебе вплине
ніщо тепер тебе боронить
ніщо тебе тримає міцно
ніщо тебе кидає долу
і ти наповнюєшся змістом,
так неврятовно,
так чудово