Д. Балабанов. Акрылены адчуваць усiм сэрцам

Виктор Шатило
Акрылены адчуваць усім сэрцам
Любоўныя эфіры.
Язміны, фіялкі, астры
Бясконцых мілаванняў.
Пацалункі - малюсенькія пушочкі.
Праз адчай знерваванасці.
Глыбокія крананні,
Лавападобныя трывогі
За надыходзячае развітанне.
Калідор - і я з'еду
У слізготкую абыякавасць Радзімы,
У жаласлівае падабенства горада,
У кроў маю - плакацца і смяяцца
Над пакошанай травой
Нашых неверагодных сустрэч.


© Дмитрий Балабанов
© Виктор Шатило