Ласка

Олег Марьин
Слоговые палиндромы.

ласка рылом рыскала!

ласка тазик таскала!

ласка таксу таскала!

ласка тапочки потаскала!

ласка старьё стаскала!

ласка ладонь ласкала!

ласка титьку тискала!

ласка сынков сыскала!

ласка треску трескала!

ласка стрекоз стрескала!