А ти кохай мене любу

Александр Бирзула
А ти кохай мене таку,
Забуту богом... та босУ.
Таку,... як вранці часто бачив,
Таку, яку собі призначив.

А ти кохай, кохай нестямно
Тримай мене, бо крила маю.
Твої вмоляння, то все марно
Коли я схочу, то… злітаю.

Не вір мені, коли… злість маю
Не вір словам, образам, гніву.
Я, в бурі часто забуваю
Який ти щирий, славний, милий.

Я, мов вогонь, що спалахнув.
Буває, що і обпече.
Ти, як і я, у ніч поснув
Підставив ти своє плече.

А ти кохаєш мене ту?
Оту, зі сну, припухлі вії.
Твою… небачену красу
Твої поснулі теплі мрії.