Мiй птах

Татьяна Белая Роза
Нестримні почуття летять в безкрайнє —
Моє безкрайнє небо восени,
Так палко цей вогонь душі палає,
Як дивний птах у вишині.
Самотній птах летить — шляху не знає,
Не бачучи майбутнього, тремтить...
Палає серце в небі, що безкрає
Яскраво, палко — кожну мить!