Молитва Святiй Тетянi

Татьяна Сливко
Святая, Тетяно, голубко цнотлива,
життя ти поклала   заможне й щасливе 
в вівтар , а натомість отримала віру
в єдиного Бога - така от офіра.

Вдихни в нас любов до божественних істин,
наповни  буття  все  осмисленням й змістом.
Зціли наші рани духовні й тілесні,
прожити всі дні хочем ми  в благочесті.

Ще ангельську випроси нам охорону
у  Бога, і миру від Сяну до Дону.
Почуй наші щирі сердечні благання -
даруй нам життя без війни і страждання.

І юність від ранньої смерті рятуй,
Безболісну старість, безбідність - даруй.
І чудо яви - припини всі руїни,
безжурність і щастя  пошли Україні.