Вiн мисливець А навколо звiрi

Катерина Жебровська
Він – мисливець… А навколо – звірі…
Вполювати, забити – мета….
Йде рахунок на очі застиглі…
Схибив … – Інша відбудеться гра…

Хай тікають, заходяться страхом,
Потерпають від втрат і від ран…
Хтось не буде сміятися птахом…
Хтось назавжди залишиться сам…

Він – мисливець, пильнує на здобич,
Відслідковує, травить і б’є…
Шлях життєвий – то ризик і лови…
Та не втямить – полює себе…

09.11.2016