Соф т мови

Ксюха Дикая -Белик
По рідної мови, зірковим річкам ,
Україна, як човник пливе .
В народних казках, та в віршах,
Коріння глибоке живе.
Яскравим відлунням проміння
Осяює слово її..
Наче хвилями мова плине,
Якщо пестять у лоні сім"ї,
Рідне слово... І доки співає,
Колискові мати пісні,
В вишиванковім гаї цвістиме,
Первоцвітом мова весни.
І поки люди говорять,
Буде знати про неї весь світ ,
Так хай же зіркою сяє на небі,
Рідної мови софіт.

© Copyright: Ксюха Белик, 2015