Я йшла осiннiм Мiстом

Катерина Жебровська
Я йшла осіннім Містом,
Буденним, мокрим, теплим,
Ріднилась з падолистом
І з Небом дивним, темним…

Я йшла осіннім Містом,
І дощик йшов неквапом,
Сміялись краплі Світлом,
Єство вбирало мряку…

Я йшла осіннім Містом,
Калюжі з ліхтарями
Єдналися іскристо,
Крізь темряву блищали…

Я йшла осіннім Містом,
Притихлим, загадковим,
Надихувалась листям,
Промоклим, вечоровим…

09.11.2016