Чаклунка осiнь до вподоби...

Геннадий Сивак
Чаклунка осінь до вподоби,
Хоч і думки чомусь сумні,
В  цей час дощів винагороди,
На землю падають  рясні.

На кленах листя золотіє,
Відводить від нелегких дум,
Як радує нас красень Київ,
Та розчиняє біль і сум…

Мов зірка  в небесах надія,
Що мирна надійде зима,
Сумні закінчаться події,
Та  ця закінчиться війна…

Автор  Геннадій   Сівак.
1 листопада  2016 року.