Думай про хороше

Анатолий Павленко
•  •  •
Пагане  приходе  й  саме,  без  запрошень -
Нехай  полонять  думки  лиш  про  хороше,
І  вдача  твоє  відшукає  сердечко,
Щоб  радо  собі  в  ньому  звити  гніздечко.