Спiваe пiвень Курка сокорить

Катерина Жебровська
Співає півень… Курка сокорить…
Духмяний дим принаджує обідом…
Село… Неділя… Вітер стугонить…
Земля дрімає під легеньким снігом…

Дорога низом…  Берег… Течія…
Закутані у холод негаразди…
Зима, як диво, радість, чистота…
Засніжене село… Ґаздині… Ґазди…

Думки прозорі… Спокій у єстві…
Сіріє Небо… Тіні… Осокори…
Селом пливуть миттєвості-віки…
Тепер і тут… Долучення Любові…

Чекання… Зустріч… Рідні голоси…
Єднання сподівань крізь сніговії…
Душа звучить Любов’ю до Душі…
Село… Десна… Життя… Земні події…

13.11.2016