Якщо у Вашiм серцi e Любов

Катерина Жебровська
Якщо у Вашім серці є Любов
І Ви собі дозволили любити, –
Ви не пірнете в марноту промов,
Та в кожнім слові будете світитись…

Якщо у Вашім серці – спокій, мир
І Ви не засіваєте тривоги, –
Пусті жалі згортаються в сувій
І Світлом вистеляються дороги…

Якщо у Вашім серці – чистота
І наміри, освячені Любов’ю, –
Вас крила вознесуть на Небеса,
Аби земне відчуло силу й волю…

Якщо у Вашім серці є Любов
До себе, як Душі і частки світу, –
Свідоме об’єднання, без умов,
Відбудеться у долю Вашу Світлу…

14.11.2016