Чому ти плачеш?

Александр Бирзула
Чому ти плачешь?
Бо болить…
Мій біль горює та не спить
Він знов нагадує тебе
Ти кажеш біль… та все не те.
Не те, не те, не ті слова
Ти обриваєш, ти мовчиш
Чому , біль мій, а ти не спиш.

Пробач… мене…твоє мовчання
Твої  несплекані надії
Те, непотрібне, в біль втручання
Твої забуті в болі мрії.
Я бачу сон… тебе нема
Лишень твоя надія марить
Та тільки болісні слова
Відмови, що сильніше вдарить

Чому ти плачеш? Та, не знаю…
Чомусь так млосно на душі
Мабудь тому, що я кохаю
Та загортаюсь у вірші,
Що ти писав… хоч не для мене
Так, не до мене… до зірок
Та все вирішув чи треба
Тобі робити перший крок.