Ти молоко

Свэтка Лабуда
Ти – молоко моє, не допите в дитинстві,
Хліб з часниковим цьомом,
Теплі повітряні обійманьці,
Біжу на зустріч тобі, де ти – світ,
В якому я знову вдома,
Босоніж у бавовняній майці…
Твоя кохана…