лютий

Кайрос
 мій улюблений місяць Лютий.
полонили твої морози.

мы считали с тобою звёзды.

и дарили друг другу смех.
а сейчас между нами снег.

леденеют меж нами реки.

ми відірвані. ми далекі -

не торкнутись твоїх долонь.
-

поміж нами замерз

вогонь.

1:О4. 4.11.16