Iснувати, бути, жити

Катерина Жебровська
Існувати, бути, жити –
Що кому?
Обираємо вистави
До смаку…

Роздивляємось обнови –
Тіло, рід…
Добре завчені основи
Правд і кривд…

Героїні і герої
Фільмів, п’єс…
Почуття – чудова зброя
Для сердець…

Декорації, куліси –
Все, як слід…
Небо, Сонце, Зорі, Місяць…
Переліт…

Існувати, бути, жити –
В чому сенс?
Усвідомити, любити
Світ увесь…

17.11.2016