Мiй грiх

Юлия Котеленец
Грiх мiй той,що я люблю...
Що я цiлую ii руки.
Що я iм'я щомитi шепочу,
I не пiдвласнi нам розлуки.
      Приспiв:
Поклич мене,поклич мене,
Я вiдчуваю смак бажання.
Я так люблю,люблю тебе,
Ти моя сила й сподiвання.

Грiх мiй той,що я живу...
Що я живу,живу тобою.
Що почуття всi на яву,
Лиш ти для мене е святою.
     Приспiв:
Поклич мене,поклич мене,
Я вiдчуваю смак бажання.
Я так люблю,люблю тебе,
Три моя сила й сподiвання.
          
        Поклич,поклич мене...