Мороз i Сонце Ранок диво!

Катерина Жебровська
Мороз і Сонце… Ранок – диво!
Сніжинки мерехтять грайливо…
Холодних снів легке кружляння…
Небесне і Земне єднання…

Єство вдихає силу Бога…
У височінь – життя дорога…
Любов освячує простори…
Безмежжя… Далі неозорі…

Сніги іскряться ледь помітно…
Довкола невимовно світло…
Сліди… До чистоти причастя…
У серці торжествує щастя…

Казок і дійсності сплетіння…
Потужна радість со-Творіння…
Душі урочисте злітання…
Світи… Взаємопроростання…

18.11.2016