Пробачте Мамо

Александр Бирзула
Мамо! Почуйте Мамо!
Я не прийду, … мені пробачте.
Пробачте ту недолю… вдачу
Але вже очі світ не бачать.

Та Ви мені пробачте… сльози,
За горе, за думки та бiль,
За вічні, на душі, морози
За ту, в очах, криваву сіль.

Почуйте мамо. Запитайтесь,
Чи правда, що Вона кохала?
Ти відпустіть ії,  не кайтесь,
Що на побачення не слала.

Не плачьте, мамо, що поробиш,
Така у нас, кривава вдача.
Я, не хижак, але й не здобич,
Я,  пам’ять Ваша,… янгол плаче.

Та Ви  пробачте, загуляв,
Пробачте біль, моя рідненька.
Я, як прожив, та так вмирав
Але не смирно, не тихенько.

Та не журить, прийду до Вас
Притреться біль, але не Ваш.
Пробачте мамо, плине час
Прийшла пора… це Ваш синаш.