На явление новых мессий

Анатолий Сергеевич Казаков
То деж - то ви були раніше,
Сиділи тихо, наче миші,
А зараз всі - біля корит
Вчите Тарасів "Заповіт".

Всі у вишиванках, при мові ...
Такі доступні та свої,
Неначе ті авто чудові
Не вас чекають у дворі.

22.11.2016.рік.
*Українською, так
українською ...