Azi...

Светлана Гуцу
Azi nu e ziua cea de ieri,
Si nici ziua cea de maine.
Crezi, iubesi si ... mai speri.
Doar asta te mai tine.

Esti ca frunza, esti o ... frunza
Verde - azi, dar nu stii maine...
Te lovesti si fara scuza...
Lasi o urma , ce ramine,

Intr-un suflet instrainat
Pe o banca, de ling-o gara
Considerat neinsemnat..
Ca un scrum dintr-o tigara.

Azi nu e ziua cea de ieri...
Si nici ziua cea de maine
Bucurii, placeri, dureri..
Totul trece, totul vine.

Azi...