Из Чарльза Буковски - Туфли

Юрий Иванов 11
               

 
                ЧАРЛЬЗ БУКОВСКИ



                ТУФЛИ


                когда ты молод
                то пара
                женских
                туфелек на каблуках
                просто стоящих
                одиноко
                в шкафу
                может возжечь
                огонь в твоих телесах;
                когда же ты стар
                это всего лишь
                пара туфель
                без
                кого-либо
                в них
                и
                всё
                хорошо.


                24.11.16       


Shoes - Poem by Charles Bukowski


when you're young
a pair of
female
high-heeled shoes
just sitting
alone
in the closet
can fire your
bones;
when you're old
it's just
a pair of shoes
without
anybody
in them
and
just as
well.