***

Мыкола Ковальчук
Скільки років живе на Землі людина?
Навіть сто літ для людини не межа,
А життя дзвенить на лезі ножа,
До дня, коли гряде сумна година
І почорніє сонцесяйна днина.

Роки летять від народження до смерті.
У плині Вічності – це сліпуча мить,
Що зіркою по небу пролетить.
Це дні у праці, вічній круговерті,
Напружені, натруджені, уперті.

Ніхто не може нічого поміняти –
Оновлення природи триває цикл,
Й до смерті невідступної люд звик.
Життя ж буде тривати й квітувати
До Господом встановленої дати!

                13.11.2016 р.