Ангел для незрячого

Татьяна Мороз 2
Історія життя... Згубив свій зір раптово -
В аварії. Йому лиш — двадцять п'ять.
Поміркло навкруги. Та хто піднімє знову?
Коли в темряві — ніч... Кінець життя?

О, ні! З'явився Ангел білокрилий,
Що крила допоміг розправити вночі.
З небес нахлинула любов та сила
Від рук неімовірной помочі.

І все перевернулось... Біль втікла.
Надія знов з'явилася на світі,
Де доля зла всі мрії відсікла
На самому початку, у розцвіті.

Той Ангел з неба завжди поруч є
І направляє кожної хвилини,
А мрія з ним за пазухой живє
У образі Святої Магдолини.

Щоб бути Ангелом для того, хто в біді
Не треба подвигів, але частинку серця,
Щоб не згубити роки молоді
Душі прекрасної і вічної джерельця.

Дивіться навкруги усі, хто має зір,
Хтось потребує помочі благої,
Поширьтє благодійний кругозір,
Щоб  ваша доля теж була другою.

25 листопада 2016