Хурделиця кохання

Прокопенко Юрий
Любов замовити не можна,
По Новій Пошті не діждешся.
Увійде в сни вона тривожно,
Немов хурделиця прийдешня.
Прив’є душі наснагу жити,
Дасть серцю поштовх небувалий.
А що там біль? Давно ми квити,
Його до себе ми не звали.
А все шукали дивну зустріч,
Коли розійдуться морози,
Змінивши негативи шустрі
На відчуття, які не в змозі
Вже поодинці існувати,
Приймаючи дарунків квіти.
Складали пристрасні сонати,
Раділи, мов маленькі діти.
Любов купити не можливо,
Як ту дрібницю в Інтернеті.
Вона, немов осяйна злива,
Сама приходить у сюжеті.
Котрий удвох складали спільно,
Нехай не знаючи про щастя.
Про те, що можна бути вільним,
Лише зловивши ритми часті.
Лишень пізнавши невагомість
Та силу стрічного зізнання.
Ми дві дороги несвідомі
Звели в хурделицю кохання.

19.10, 26.11.2016 рік.

Зображення: http://ask.fm/towardsthedream