Любовi цвiт

Мыкола Ковальчук
Моя красуне, чарівна
Приємна, щира, молода.
Краса твоя, мов мак горить,
Хвилює, зваблює, манить.

Приспів:
Ой, ти зоря моя ясна.
П’яниш, чаруєш, мов весна.
Я так тебе ніжно люблю,
А ключ до серця не знайду.

З юначих літ дівча люблю,
Томлюся, в спогадах живу.
Прийди, кохана хоч на мить,
Бо серце плаче і щемить!

Приспів.

Проходять збуджені роки
І я, таки, прошу руки.
Душа від радості горить, -
Життя ж у щасті пролетить!..

Приспів:
Ой, ти зоря моя ясна.
П’яниш, чаруєш, мов весна.
Я довгий, довгий шлях пройшов,
Та ключ до серця віднайшов!

                21.11.2016 р.