Замальовка - Ти запросила

Мабате
Ти запросила мене на Захід.
Я згодою відповіла.
Призначила зустріч мені в Музеї.
Заздалегідь я туди прийшла.
Виглядала,шукала,дзвонила...
Марно,ти "недосяжна" була.
Я хвилювалась,мерзла,чекала.
Ти - вже у Заході участь приймала,
забувши про зустріч,яку призначала.

Як сталося так,що про мене забула?!
Тобі не задаю питання.
Образи нема, є розчарування.
        26.11.2016