Космiчнi фантазii

Таня Черненко
Космiчний світ - це мiсячна кришталь,
Казкове сяйво лiхтарiв - зiрок,
Полiт за хмари у небесну даль,
Дитячi мрii, у майбутнЕ крок.

Блакить бажань та кольорова синь,
I пил з планет, що мерехтить у снi;
Все це є Космос - таiнство глибин,
Чарiвний свiт за склом в твоЕм вiкнi.