Э. Дикинсон. 1591. The Bobolink is gone

Ольга Денисова 2
1591

Исчез мой боболинк,
Смутьян лугов – теперь
Бунтую я одна –
Вновь пуритане птицы
Бесцветные ведут
Собрания свои,
Куда врывался он
Как милость разразиться  –
Помолимся – кричал
И путал декалог –
22.11.2016



1591

The Bobolink is gone —
The Rowdy of the Meadow —
And no one swaggers now but me —
The Presbyterian Birds
Can now resume the Meeting
He boldly interrupted that overflowing Day
When supplicating mercy
In a portentous way
He swung upon the Decalogue
And shouted let us pray —