Ромен зiлля

Мыкола Ковальчук
Ой, дівчино, ромен-зілля,
Свято моїх дум,
Вийди з хати в надвечір’я
І пропаде сум.

Вечорова мла покрила
Весняний розмай,
Я тебе кохаю, мила,-
Знай про це, ти, знай!

Сядем собі біля тину
І панам я пан!
Я без тебе, люба, гину,
В серці біль від ран.

З нас двох, знаю, буде гарна
Щаслива сім’я.
Таки будеш ти, кохана,
Навіки моя!