Зима

Татьяна Мороз 2
Сніг - наліво, сніг - направо...
Навкруги все засипало.
Спали міцно малюки
У колясках навпаки.

Мами тішились, раділи,
Та від снігу молоділи.
То ж і ви радійте, друзі,
На землі по всій окрузі.

Нехай серце буде чистим
З білим снігом урочистим.
Нехай доля усміхнеться,
А недоля розминеться.

Снігом щедро засипало,
Та малечі все проспали...