I знов пишу про тебе я

Алексей Радзей
І знов пишу про тебе я -   
моє омріяне кохання,
і все те дивне почуття
я знов вкладаю у зізнання!

Ти - сонце, що в осінній день
зігріє золотим промінням,
бентежна казка з правіків-давен,
що змусить серце завмирать невпинно!

Нехай складаються зірки
у не найкращі візерунки,
та та для мене, все-таки,
жаданий долі подарунок!