Франкiвський туман

Наталя Мазур
Моїм друзям-поетам з Івано-Франківська присвячується

Франківський вечір! Врунистий туман,
Неначе молоком, наповнив місто!
Несамовито танцював аркан,
І досить не було для нього місця

Серед  будівель, вулиць і людей.
Чи не хотів мене він відпускати?
Спивав ліхтарне світло, як єлей,
Щоб віднести невдовзі у Карпати.

Його липка, медова пелена
Автомобіль гойдала, мов колиску.
Мене ж приємний спогад огортав,
Бо я була сьогодні у Франківську.

Серед  віршів, поетів, одкровень,
Там, де тебе найкраще зрозуміють,
Я провела один щасливий день –
Подяка Богу, що здійснились мрії!

26.11.2016р.


26.11.2016р.