В рш

Рита Старкова
Тихий шепіт вітру
Неначе голос твій
Твоє серце
Як сніг тей холодний
А очі...
Схожі на тихі сині ночі
Чарівно*
Слова мимоволі
По попері ходять
Тай сум цей тихенько
За собою водять
Ті дні тай ті ночі
Те синєє небо,
Зірки як надія
                /побачити знову тебе
Я пишу ці вірші, з надією,
Що не стане гірше..