Пам ятка поету-костоправу

Олександр Мачула
Пам‘ятка поету-костоправу

Себе зламати зможе, ой, не кожен,
як написати дійсно гарні вірші.
Якщо ж себе переломити зможеш –
мов сірники ламати будеш інших.

02.12.2016